PREGION LUCHTREINIGERS

Verkooppunt Idee Haarmode

Progenion luchtreinigers

Idee Haarmode zou zichzelf niet zijn als nieuwe ideeën en innovaties niet zouden worden gebruikt om ons te verbeteren en toekomstbestendig te maken. In ons pand staan daarom bijvoorbeeld luchtreinigers van Progenion. Utrecht staat bekend om de slechte luchtkwaliteit, vooral veroorzaakt door het steeds drukker wordende verkeer. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat roetdeeltjes en fijnstof in de lucht nog slechter zijn voor de gezondheid dan eerder werd gedacht. Het kan luchtwegklachten veroorzaken, maar ook longkanker, hart en vaatziekten. De gemeente heeft hiervoor al diverse maatregelen getroffen en u kunt zelf helpen door bijvoorbeeld vaker de fiets te pakken of te kiezen voor het openbaar vervoer. Idee haarmode wil ook een bijdrage leveren.

De meeste tijd brengen mensen binnenshuis door. Maar binnenshuis zit de lucht die u inademt vol met veel ongezonde (fijn)stoffen die worden geproduceerd door verkeer, industrie en huishoudens. Het is mogelijk deze stoffen voor het grootste gedeelte te filteren met een Progenion luchtreiniger. Kleine fijnstofdeeltjes worden opgevangen en opgeslagen door een filter. Dit is voor onze klanten en medewerkers – die door verf soms in aanraking komen met giftige stoffen – een stuk prettiger en gezonder.

Onlangs zijn wij wederverkoper geworden van Progenion Luchtreinigers, Progenion bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van luchtzuivering. Progenion luchtreinigers hebben unieke eigenschappen. Zo is het mogelijk om een luchtreiniger zonder geluid en vervangingsfilter aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat er geen terugkomende kosten komen om het filter te vervangen. Ook heeft Progenion diverse luchtreinigers met het bekende HEPA-filter. Deze luchtreinigers zuiveren de lucht van roet en fijnstof deeltjes. Zo wordt de luchtkwaliteit binnenshuis een stuk beter.

In onze kapperszaak hebben we een aantal luchtreinigers staan die u tijdens onze reguliere openingstijden kunt bekijken en uiteraard kunt aanschaffen. We verzoeken u wel even van te voren te bellen omdat het kan zijn dat we niet alle modellen in de showroom hebben staan. U kunt het complete aanbod luchtreinigers bekijken op Progenion Luchtreinigers

Kunst

In de nabije toekomst willen wij lokale kunstenaars de ruimte geven om bij ons te exposeren. Zo kunnen wij onze zaak niet alleen leuk aankleden, maar bieden we een kunstenaar een platform om zijn werk of haar werk te exposeren. Wij vinden het leuk om lokale kunstenaars te ondersteunen willen ook de klant kennis laten maken met kunst uit de buurt!